Πάνος Κιάμος & Super Sako σαρώνουν με το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) είναι η επιτυχία του καλοκαιριού.

Ο Πάνος Κιάμος σαρώνει τα πάντα με το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ», την ελληνική μεταφορά του «Mi Gna» με τη συμμετοχή του Super Sako.

Ο Super Sako είναι ράπερ από την Αρμενία και ζει στο Λος Άντζελες. Το καλοκαίρι του 2016 συνεργάστηκε με τον συμπατριώτη του τραγουδιστή Hayko Spitakci και κυκλοφόρησαν το «Mi Gna». Μέχρι σήμερα η αρχική εκτέλεση, έχει πάνω από 300 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως και έγινε μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες.

Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε από την Planetworks τον Σεπτέμβριο του 2017 με στόχο να ηχογραφηθεί και σε ελληνική εκδοχή, πάνω στο ίδιο master και πάντα με την συμμετοχή του Super Sako.

Έτσι κι έγινε…
Το τραγούδησε ο Πάνος Κιάμος σε στίχους του Νίκου Βαξαβανέλη και ο Bo απάντησε στον Super Sako με δικούς του ραπ στίχους. Τη μίξη και το mastering έκανε ο ίδιος ο Super Sako στο Λος Άντζελες.

Το single κυκλοφόρησε ψηφιακά από την Planetworks στις 10 Μαρτίου και παράλληλα συμπεριλήφθηκε στο νέο προσωπικό άλμπουμ του Πάνου Κιάμου με τίτλο το όνομα του. Πολύ σύντομα έρχεται και το video clip. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Μέσα σε μόλις σαράντα ημέρες, το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» είναι σε Ελλάδα και Κύπρο:

– #1 στις Ψηφιακές πωλήσεις της IFPI
– #1 στις πωλήσεις του iTunes
– #1 στο Shazam
– #1 ελληνικό τραγούδι στο Spotify (Viral & Chart)
– Trending Video στο You Tube με σχεδόν 15.000.000 επισκέψεις
– Παίζει σε πάνω από 190 ραδιόφωνα
– Ακούγεται σε όλα τα clubs και τα live προγράμματα
– Χιλιάδες Instagram Stories από fans

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) είναι η επιτυχία του καλοκαιριού. Κοινότυπο… αλλά είναι!

Πάνος Κιάμος – Panos Kiamos – Hit Channel
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω Να Σε Ξαναδώ»: Ο Πάνος Κιάμος μεταφέρει στα ελληνικά το «Mi Gna»
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Planetworks δημιουργεί επιτυχίες φέρνοντας κοντά Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες ή κάνοντας χρήση masters ξένων επιτυχιών.

Θυμηθείτε την Ελένη Φουρέιρα με τον Dan Balan στο «Chica Bomb», την Τάμτα με τον Mihai Traistariou στο «Τρομερό / Tornero» και τον Λάμπη Λιβιεράτο με το «Επιμένει». Σύντομα ακολουθούν κι άλλες παρόμοιες συνεργασίες…

Ο Πάνος Κιάμος παραχωρήθηκε από την Cobalt Music και ο Bo από την Panik Records.

Θέλετε να μάθετε αν και σε ποιους άλλους προτάθηκε να τραγουδήσουν το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna); Λοιπόν, αυτό… δε θα γίνει!