Σφακιανάκης και Γαρμπή άρχισαν εμφανίσεις στο «Ακρωτήρι»
Ο Νότης Σφακιανάκης και η Καίτη Γαρμπή μάγεψαν στην πρεμιέρα τους στην παραλιακή.

Με μία φαντασμαγορική πρεμιέρα ξεκίνησαν ο Νότης Σφακιανάκης και η Καίτη Γαρμπή τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους στο ανανεωμένο «Ακρωτήρι nightclub – restaurant», τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Στο κατάμεστο «Ακρωτήρι nightclub – restaurant» η συνάντηση του Νότη με την Καίτη ήταν εκρηκτική.

Τα υπέροχα τραγούδια από τα διαχρονικά ρεπερτόρια των δύο μεγάλων καλλιτεχνών, ξεσήκωσαν τους θαυμαστές τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δυο ξεχωριστές φωνές, δυο σημαντικές μουσικές πορείες, εννέα χρόνια μετά την επιτυχημένη τους συνύπαρξη, μόλις ξεκίνησαν στο «Ακρωτήρι nightclub – restaurant», για να βάλουν φωτιά στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Ο Νότης Σφακιανάκης, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές στο λαϊκό τραγούδι, «άρχοντας» στη σκηνή για περισσότερα από 25 χρόνια, παραμένει στην πρώτη γραμμή με τις τεράστιες επιτυχίες του. Τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία και έχουν σημαδέψει την εποχή τους και ο ίδιος μια μοναδική παρουσία μέσα στο ελληνικό τραγούδι.
Η Καίτη Γαρμπή, έχει τη δική της καταξιωμένη ιστορία. Αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της, ιστορικές δισκογραφικές και επί σκηνής συνεργασίες την κάνουν να ξεχωρίζει στη νυχτερινή διασκέδαση ως μία από τις πιο καταξιωμένες, δημοφιλέστερες και εμπορικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της εδώ και τρεις δεκαετίες.

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Καίτη Γαρμπή μαζί στο «Ακρωτήρι nightclub – restaurant» για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με βάση το καλό λαϊκό τραγούδι που τόσα χρόνια υπηρετούν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην απόλυτη μουσική συνάντηση του καλοκαιριού.