Νότης Σφακιανάκης: Ντεμπούτο στο Νο1 του IFPI Chart με το «…Και Ο Έρως Θεός Είναι…»

Για πολλοστή φορά στην καριέρα του κατακτά ο Νότης Σφακιανάκης την κορυφή.
Ο Νότης Σφακιανάκης κάνει ντεμπούτο στο Νο1 του επίσημου IFPI Chart με το νέο δισκογραφικό έργο του, όπως αποτυπώνεται στην κατάταξη για την 16η εβδομάδα του 2018.

Δεκαπέντε μήνες μετά το πλατινένιο «Όταν Επικοινωνούμε» που βρέθηκε παρομοίως στην πρώτη θέση των πωλήσεων, ο καλλιτέχνης επιστρέφει με το ολοκαίνουριο EP «…Και Ο Έρως Θεός Είναι…».

Το άλμπουμ περιέχει εφτά άκρως ερωτικά τραγούδια, τραγούδια ειλικρινά, δοσμένα με το μοναδικό πάθος του Νότη Σφακιανάκη. Ένας δίσκος ύμνος στο «Θεό Έρωτα» που είναι σίγουρο πως θα λατρέψουμε.

Προπομπός ήταν το single «Τα Πιο Μεγάλα Σ’ Αγαπώ», το οποίο χαρακτηρίζεται από τη γνώριμο ερωτικό ύφος του Νότη Σφακιανάκη που έχει συνηθίσει το κοινό όλα αυτά τα χρόνια.

Το ολοκαίνουριο EP «…Και Ο Έρως Θεός Είναι…» έχει τραγούδια με ψυχή, προσεγμένα σε όλα τα επίπεδα, τραγούδια που παίρνουν ώθηση και απογειώνονται από τις ερμηνείες που πραγματοποιεί ο Νότης Σφακιανάκης.

Νότης Σφακιαινάκης – Και ο Έρως Θεός Είναι (CD)

Τις συνθέσεις υπογράφουν ο Βασίλης Δαραμούκας, ο Χρήστος Χιώνης, ο Χριστόφορος Γερμενής και ο Γιώργος Γούργουρας.

Τα τραγούδια ντύνουν με τους στίχους τους ο Στέλιος Μαργωμένος, η Αγγελική Μακρυνιώτη, ο Μάνος Μακρίδης, ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Τάσος Βουγιατζής και ο Βασίλης Παππάς.

Το νέο EP «…Και Ο Έρως Θεός Είναι…» του Νότη Σφακιανάκη κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής από την Panik Platinum.